Плащане, доставка и връщане на поръчки

 

   

   Плащания

Поръчаните през нашия онлайн магазин стоки, могат да бъдат заплатени по следните начини:

            - с наложен платеж, при получаване на поръчката;

            - с дебитна/кредитна карта на витуралния ПОС терминал на онлайн магазина ни. По отношение на личните данни на Клиента - Уебсайтът не съхранява никаква информация

   Доставка

Стоките, закупени през онлайн магазина ни, се доставят по избор чрез куриерски фирми Еконт или Спиди.

След получаване на поръчката, тя се доставя до 5 /пет/ работни дни.

Начините на доставка са следните:

            - Доставка до офис на куриерската фирма;
            - Доставка до адрес, посочен от Клиента.

Необходими данни за доставката: две имена, телефонен номер, точен адрес или име на офис на куриера.

Поръчки, изпратени до офис, ще бъдат задържани в офиса на куриера, не по-дълго от 7 /седем/ дни. 

За поръчки направени до адрес, клиентът е длъжен да осигури достъп и възможност за приемане на поръчката. В случай, че Клиентът не е намерен на посочения адрес, поръчката може да бъде оставена в най-близкия офис на куриера, където ще остане не по-дълго от 7 /седем/ дни.

Поръчнани през Уебсайта стоки, са без опция "Преглед и Тест". 

  Връщане

Връщането на стоки към продавача се извършва, при условие, че стоката е в същия вид, в който е била получена (с всички принадлежащи към нея етикети, без да са били скъсани и/или остранявани), както и да не е третирана с препарати (парфюми, перилни препарати и др.), замърсена, повредена или използвана.

Купувачът има право да върне стоката не по-късно от 14 - дневния срок, от датата на получаване на Поръчката, определен в Закона за защита на потребителите.

Условията и сроковете за връщане на стока са съгласно изискванията на Закона За Защита на Потребителите.

Купувачът  може да се запознае с целия закон на официалния сайт на Комисия За Защита на Потребителите на линк https://www.kzp.bg/

Адрес на Обща помирителна комисия към Комисия за защита на потребителите със седалище град София*
пл. Славейков 4 А
София, 1000
Bulgaria

Продавачът се задължава да предостави на Купувача и стандартния формуляр за упражняване правото на отказ съгласно приложение № 6, което може да бъде изтеглено от този линк: 

 Във връзка с връщането на стока към Продавача, Клиентът трябва да спази следния ред и да предостави следната информация:

            - Попълнен формуляр за връщане;

            - Оригинал на касов бон на върнатия артикул;

            - Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка на посочен офис на куриер, чрез които купувачът желае да му бъдe възстановена заплатената сума;           

Връщането на стока от Купувача към Продавача става чрез изпращане на стоката, с Куриер, на адрес :

гр. Варна, офис ЕКОНТ цветен квартал, 0897977750, Мартеми фешън ЕООД,

или СПИДИ Стефан Стамболов с наложено плащане и опция преглед на стоката.

           -Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост!!!

 Възстановяване на заплатена сума:

              -В случай на отказ на поръчка, възстановяването на заплатена от купувача сума се извършва от продавача в 14 /четиринадесет/ дневен срок, считано от дата на получаване на върнатата стока към продавача.

              -В случаите, когато купувачът е изискал фактура на юридическо лице, последния получава Кредитно известие от Продавача в деня на възстановяване на сумата.

              -В случай, че сумата е била заплатена с карта през виртуалния ПОС терминал на електронния магазин, сумата ще бъде възстановена по картата, от която клиентът е извършил плащането.

               -Когато сумата е била заплатена при наложен платеж, клиента трябва да изпрати обратно до продавача стоката/стоките с наложен платеж по куриерска фирма. В този случай продавача ще заплати на куриера и получи обратно нежеланата от клиента стока/стоки, като след това куриерската организация ще се свърже с Клиента, за да му възстанови въпросната сума.

                -Ако закупената стоката не съответства на Вашия размер или не ви удовлетворява, транспортните разходи се заплащат от страна на клиента.

                -При връщане на стока изпратена за сметка на продавача, купувача се задължава да заплати 2 куриерски такси за транспорт в двете посоки, като тя ще бъде удържана от сумата която трябва да върнем.

 

           

 

 

Сравнение на продукти